×

Értesítés

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Ez a bejelentkezéshez feltétlenül szükséges!

Adatvédelmi tájékoztató

EU adatvédelmi irányelvek

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE

Elutasította a cookiek eszközén történő tárolását. Engedélyezése feltétlenül szükséges a bejelentkezéshez. Szeretné mégis engedélyezni?

 

Aisin M-MT váltó javítás

 

 Mások által korábban már javított M-MT váltó javítását nem vállalom! 

 

"Menet közben az égvilágon semmi gond nincs vele, azonban mikor lelassítunk, vagy megállunk és vissza kapcsolja magát 2-1 fokozatba, utána mikor nyomná az ember a gázpedált mert éppen zöldre váltott a lámpa, vagy szabad út nyílt a kereszteződésben, esetleg a gyalogosok is átmentek már a zebrán, mi nem megyünk sehová. Felesleges a gázadás, a motor üresben pörög, kidobja a sebességet hiába van automata módban a váltó. Átkapcsolok manuálba, de az sem működik. ... Ezzel az a probléma, hogy igen csak feltartjuk a mögöttünk lévőket"

 

A fent leírt esetben a műszerfalon (típustól függően) az N fokozat villog, megjelenik a hibaikon a műszerfalon, az autó sebességváltója pedig semmire nem hajlandó reagálni. Ilyen autóval nem lehet a forgalom indokolatlan akadályozása nélkül közlekedni, emellett rendkívül zavaró, amikor egyszer csak váratlanul megáll az autó, és nem tudunk elindulni.

---

Váltó Aktuátor

Ez az egyik legalattomosabb hibajelenség, hiszen nem akkor jelentkezik, amikor elindulunk, vagy dugóban araszolunk, hanem a sebességek közötti váltások során. Szintén váratlanul villogni kezd az N fokozat jelzés, megjelenik a  hibaikon a műszerfalon, és sehova tovább. Szerencsétlen esetben, azaz ha sebességben marad a váltó, már nem is tud visszaváltani, ilyenkor az adott sebességben ragad a váltó, és csak többszöri próbálkozásra, vagy egyáltalán nem helyezhető N fokozatba. Utóbbi esetben a gépjármű motorja addig nem indítható, amíg nincs N fokozatban a váltó.

---

Vállalom az M-MT váltó bármilyen hibájának javítását elérhető áron, az elvégzett munkámra 1 év garanciát vállalok, amelyet a javítást és regisztrációt követően a Profil menüben ellenőrizhet, továbbá garantálom, hogy a felújítás során kizárólag EREDETI, gyári alkatrészeket használok, amelyek hosszú távú, megbízható működést biztosítanak!

 

A javítás folyamata egy teljes körű diagnosztikával kezdődik. Én a Launch csúcsát használom, ami gyári szintű motor/váltó/egyéb perifériákra nyújt teljes körű diagnosztikát. Az eredményét igény esetén e-mailben küldöm. Mindezt díjmentesen.

Adatvédelmi okok miatt kérem, hogy csak a felújítás/javítás megrendelését követően regisztráljon weboldalamon! A regisztráció kizárólag a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek részére biztosított.

 

 

 

Időpontot foglalok

Katzenbach Zoltán

Tel: 06 70 3 00000 6

 

 

Toyota Auris 2007- (NDE150, ZRE151)
Toyota Aygo (AB10, AB20, AB30, AB40)
Toyota Corolla Verso (ZNR11)
Toyota Corolla (ZRE150, ZRE151, NDE120)
Toyota Yaris (NLP10, NLP20, NLP90, SCP90)